HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

Péntektől elérhető lesz a Go!Messenger

2008.02.27. 20:08 :: pro.psp

Hamarosan beindul a British Telecommunications és a Sony (SCEE) közös fejlesztésében készülő Go!Messenger kommunikációs szolgáltatás. A 3.9-es fw óta tudjuk, hogy jön. A network utolsó ikonja ezt jelezte is. Elindítva még a mai napon is csak a "coming soon..." felirat vár minket, meg a szokásos szűkszavú információk.

Ami biztosan lesz: video/audio chat, és azonnali üzenetküldés a PSP felhasználók között. Internetkapcsolat és regisztráció kell a működéshez. Ingyenes lesz a szolgáltatás, de nem kizárt, hogy a jövőben fizetőssé válhat.

Hazai vonatkozásban annyit, hogy a Go!Messenger használatához szükséges kiegészítők (Go!Cam, Headset) elvétve bukkannak fel itthon, nehezen beszerezhetőek. Reméljük, hogy a Skype, és a Go!Messenger együttes jelenlétével végre hajlandóak lesznek a konzolos kereskedők több figyelmet fordítani a PSP kommunikációs kiegészítőire.   

Még azt hozzátenném, hogy a Skype-ot csak a Slim PSP tulajok használhatták, addíg a Go!Messenger használható lesz a Pufi PSP-n is.

 

forrás:

www.maxconsole.net/

Szólj hozzá!

Címkék: voip skype psp go!messenger

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr14357184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása