HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

Svájcban kapható a Go!Explore

2008.05.02. 22:38 :: pro.psp

A Sony eredetileg március 26. -ra datálta, melyet április végére eltolt. Sajnos, további csúszások lesznek: Franciaország és Belgium leghamarabb május 15-én kapja a Go!Explore szettet, Anglia várhatóan május második felében...

Viszont!!!

A PSPGEN-nek egy "fukigen" nevezetű felhasználója érdekes beszámolóval lepte meg a francia PSP site szerkesztőségét: Svájci üzletekben látta az alábbi kiszerelésekben a Go!Explore csomagot:

1. szett: Sony GPS modul Go!Explore programmal, Svájc-Németország-Ausztria térképpel 149 CHF (kb. 24 000 HUF). 

2. szett: Sony GPS modul, autós tartó/töltő, Go!Explore programmal, Svájc-Németország-Ausztria térképpel 249 CHF (kb. 40 000 HUF). 

3. szett: Sony PSP Slim&Lite, Sony GPS modul, autós tartó/töltő, Go!Explore programmal, Svájc-Németország-Ausztria térképpel 450 CHF (kb. 73 000 HUF).

A fenti adatok rímelnek az általunk korábban közölt kiszerelésekre is.

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: psp psp igo go!explore

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr86451653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása