HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

David Reevs: PSP aszály

2008.05.11. 12:39 :: pro.psp

Az elmúlt időszak eléggé unalmas a PSP játékosok számára. A Crisis Core és a God of War megjelenése óta drámaian lelassultak a dolgok a PSP háza táján.  Kevés az exkluzív cím, a Secret Agent Clank és a Hot Shots Golf küszöbön áll, de ezeken kívül kevés az ismert cím, mely a nyári hónapokra fog beesni. David Reevs, az európai Sony Computer Entertainment (SCEE) vezetője beismerte, hogy a PSP szoftverek tekintetében komoly a lassulás: "Tegyük a kezünket a szívünkre, és kérdezzük meg: Szerenénk több PSP játékot? Igen. Tényleg szeretnénk." -nyilatkozta Reevs a  gamesindustry.biz-nek.
De hol és mikor fogunk új PSP játékokat látni? Úgy nézni ki, hogy Japán felé kell fordulnunk, ahol a PSP már egyfajta jelenséggé vált. A szigetországi PSP sikerek újjáélesztették a PSP fejlesztéseket. Tehát az elkövetkezendő időszak japán nyelvű játékainak lefordított változatai azok a szoftverek, melyekre várhatunk. "Az elmúlt hat hónapban a PSP sikere kapcsán láthattuk, hogy sok japán  fejlesztőnek van pár fenomenális játéka. Ezek nem olyanok, mint a Monster Hunter 2G, és még fejlesztés alatt állnak, de látni fogjuk őket nyugatabbra is" - tette hozzá Reeves.

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: psp crisis core: final fantasy vii god of war: chains of olympus david reeves

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr4463633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása