HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

31 milló PSP három év alatt, érkezik a PSP billentyűzet

2008.03.25. 20:17 :: pro.psp

A GamePro készített egy interjút John Koller-el, az SCEA régió markenting vezetőjével. Többek között elmondta, hogy remek játékokat várhatunk 2008 folyamán, továbbra is kiemelt a szerepe a Store-nak, és számos új periférikus eszköz megjelenésevárható: kamera, GPS, billentyűzet. A kamera már régóta hozzáférhető (itthon is), a GPS érkezőben. Az újdonság ugyebár a billentyűzet, melyről eddig is hallhattunk pletykákat, de most már biztos, hogy lesz. Az internet-böngészés lett a fő funkciójául megjelölve.

A másik fontos adat, melyet közölt, hogy jelen pillanatig több mint 31 millió PSP-t értékesítettek világ szerte. A források szerint 65 millió darab Nintendo DS fogyott. Nem is ez az érdekes adat, hanem az, ahogyan korábban is írtuk, 2007 márciusáig közel 25 millió darab PSP-t értékesítettek. Tehát  1 év alatt kb. 6 millió PSP fogyott.

A számok értékelését a kedves olvasóra bízzuk...

forrás1 forrás2

Szólj hozzá!

Címkék: psp playstation store psp billentyűzet

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr19396505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása