HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

Mától megvásárolható az USA-ban a PSP Skype Headset!

2008.05.08. 22:38 :: pro.psp

Megannyi pletyka, és híresztelés után a mai naptól meg lehet vásárolni az amerikai boltokban a hivatalos PSP Skype Headsetet. Az ára 30 USD, ez nagyjából megfelel a várható EU-s árnak (ökölszabály: ami az USA-ban X USD, az az EU-ban ugyanannyi, csak EURÓBAN). A headset sztereo hanggal, és állítható mikrofonnal kedveskedik a felhasználóknak. Két részből áll: távirányító rész, headset rész.
A távirányító 3,5" jack  + 8 pólusú felületen csatlakozik a PSP-hez. A headset-et a távirányítóba 4 pólusú 3,5" jack-el csatlakoztatjuk. Így ha nem akarunk Jocó-Zorg-ként kinézni a buszon, miközben a marokkonzolon mp3-at hallgatunk, használhatjuk a saját fejesünket a táviránytóhoz (tudniillik a 4 pólusú, és a 3 pólusú jack kompatibilis).

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: skype psp psp skype psp skype headset

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr33460673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása