HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

Online Video szolgáltatást indít a nyáron a Sony?

2008.04.22. 08:09 :: pro.psp

A napokban számos találgatás, és pletyka,  kapott szárnyra ismét, hogy a Sony Online Video szolgáltatás beindítását tervezi. Ez a lehetőség utat nyitna a Sonynak arra a piacra, melyet jelenleg az iTunes, az XBox Live, és egy sereg más (pl.: Netflix) ural. A PS3 segítségével sokmillió lehetséges online video felhasználót érhetnének el. A legjobb lenne, hogyha  a Sony visszahozná a Connect Store-t egy új néven.
A média letöltések segítségével lehetőség nyílik arra, hogy hordozható formátumú médiát (zene, film, kölcsönzött anyag) küldjünk a PS3-ról a PSP-re, valamint hogy az áruházat integráltan használhassuk a munkahelyünkön -PC- (KMK fujj :-) ), a nappaliban -PS3-, és út közben -PSP-. Reméljük hamarosan hivatalosabb részletek is napvilágot látnak.

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: psp ps store online video psp video

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr93436489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása