HTML

pro.psp

Hírek, tesztek, pletykák a Sony kézikonzoljának világából

Kicsicica

Nitta baba

Friss topikok

Visszatérőben az érdeklődés a PSP iránt - nyilatkozta az Infected fejlesztője

2008.05.11. 14:16 :: pro.psp

 A Planet Moon Studios erős támgoatója volt a PSP platformnak, exkluzív játékokat fejlesztve kifejezetten a kézikonzolra. Fejlesztéseik, az Infected (2005) és az After Burner (2007) új dolgokkal próbálkoztak a platformon, de a várt sikert egyik játék sem tudta elhozni. "Nagyon büszkék vagyunk rájuk. Kívánjuk, hogy nagyobb közönséget találjanak, de úgy gondolom, hogy a legtöbb ember, aki PSP játékot fejlesztett visszatekintésként ezt kívánja a sajátjának." nyilatkozta Aaron Loeb a Planet Moon egyik vezető tisztségviselője a Gamasutra-nak.
A rossz szoftverértékesítési mutatók, és a (relatíve) drága játékok a Planaet Moont arra késztették, hogy befejezzék a PSP játékok fejlesztését (ahogy sok más programozó csapat is tett). Viszont most, hogy WII játékokon dolgoznak, tudomásul kellett venniök, hogy a PSP hamarosan fel fog támadni. "A PSP iránt az érdeklődés minden bizonnyal vissza fog térni. Ez a kiskutya még mindig jól fogy!"
Biztosak vagyunk benne, hogy sok kiadó bizakodott a PSP-s értékesítéseik feltámadásában, a PSP-2000, a GOW vagy a Crisis Core kiadását követően. Akárhogy is a játékok elkészüléséhez idő kell. EL kell telni valamennyinek,amíg bármely új PSP fejlesztés gyümölcsét le tudják szüretelni.

forrás
 

Szólj hozzá!

Címkék: psp crisis core: final fantasy vii god of war: chains of olympus aaron loeb infected after burner

A bejegyzés trackback címe:

https://propsp.blog.hu/api/trackback/id/tr84463758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása